About Us

Mirë se vini Grand Cru Classés

 

Grand Cru Classes hapi dyert në vitin 2015 (që përkon me një nga vitet më të mira të verërave franceze) për të sjellë për herë të parë në Shqipëri etiketat e shtëpive më të mira të verës franceze, të cilat kanë bërë historinë e verës në botë.

Tashmë, Grande Cru Classes disponon mbi 250 etiketa nga më të mirat. Ne kemi  investuar shumë kohë e qindra degustime dhe prova në Francë për të përzgjedhur për klientët tanë ajkën e zonave më të njohura të Francës duke nisur nga Bordoja, si St-Emilion, St-Estephe, St-Julien, Pomerol,Pauillac, Pessac-Leognan etj, si dhe shume etiketa nga zona e Burgonjës.

Për gjithë të apasionuarit pas verës, në raftet tona do të keni mundësinë të zgjidhni gjithmonë verën e duhur franceze për shijen tuaj. Stafi ynë miqësor dhe me përvojë do ju ndihmojë të gjeni shishen tuaj ideale.

Welcome to Grand Cru Classes

Grand Cru Classes opened its doors in 2015 (which coincides with one of the best years of French wines) to bring for the first time in Albania the best French wine houses, which have made the history of wine in the world.

Now, Grand Cru Classes has over 250 of the best French labels. We have invested a lot of time and hundreds of tasting visits and sessions in France to select for our customers the best of the most popular areas of France starting from Bordeaux, such as St-Emilion, St-Estephe, St-Julien, Pomerol,Pauillac, Pessac-Leognan etc., as well as many labels from Burgogne.

All wine enthusiasts have the opportunity to always choose the French wine that fits your taste and budget. Our friendly and experienced staff is there to help you find the right bottle.

Our Team

We transform ideas into solutions our clients can be proud of.
Klodian Aliaj
Administrator
Migliaia di persone…

Migliaia di persone scelgono quest'azienda. Ero sicuro della mia scelta! Grazie per il vostro supporto e aggiornamenti regolari.

Martin Moore
Thousands of people…

Thousands of people choose this company. I had no doubts when it came time to decide! Thank you for your support and regular updates.

Martin Moore
Tema perfetto, supporto…

Tema perfetto, supporto perfetto. Raccomando questo venditore e il tema. Il template straordinario, molto ben progettato e implementato.

Paula Knight