L4,500.00
Korrjet në Château Bellegrave janë realizuar gjithmonë me dorë, një praktikë që është bërë edhe më e rëndësishme sot në kontekstin e rritjes organike. Vjelja sigurisht që bëhet me komplot, dhe rendi në të cilin merren rreshtat bazohet në pragun e fundit të pjekjes,
Teknologjia është përfshirë përmes tabelave të klasifikimit shumë të sofistikuara, duke lejuar që gjethet, rrjedh dhe fara e padëshiruar të hiqen. Rrushi i shkelur butësisht i lihet më pas fermentimit ‘natyralisht’ dhe makeratave në vazo të kontrolluara nga temperatura për rregullim më të mirë të temperaturës.
Pjekuria zhvillohet në vazo të bëra nga lisi Allier, konkretisht nga Pylli i Tronçais, një dru shumë kokrrizë që siguron shënime delikate të erëzave në verë (pa mbizotëruar aromat e tij) dhe mbështet procesin e tij të pjekjes derisa të shishet rreth 20 muaj më vonë .
Rezultati? Shënimet e shijimit flasin vetë!
Available on backorder
Reviews
There are no reviews yet.