Chateau Boyd Cantenac, Margaux 2014

L7,700.00

Chateau Boyd Cantenac 

Nje nga etiketat me te njohura ne zonen e Margaux (Bordeaux )
është jashtzakonisht shume e mirë per të paktën 5-9 vite.
Chateau Boyd Cantenac moshen e pjekurisë e ka rreth moshës 10-20 vjeçare
Boyd Cantenac eshte perkte me pjatat aziatike, si dhe me peshk si toni, kërpudha, pasta si dhe djathë te stazhonuar..


Mos e humbisni kete vere pa e provuar.

CHEERS

Categories: , Tag: Product ID: 2062

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chateau Boyd Cantenac, Margaux 2014”

Your email address will not be published. Required fields are marked *