Château Canon Premier Grand Cru Classé – Saint-Emilion 2013

E famshmia Château CANON
Canon, një pronë e famshme e Saint-Emilion është emëruar pasi Zhak Kanon bleu prona në 1760.
Që nga viti 1996 ajo ka qenë në pronësi të komanise modes Chanel, te cilet gjithashtu zotërojne Château Rauzan-Ségla në Margaux.

Kjo verë ka nevojë te qendroj ne qilar per 12-40 vjet për të treguar sa më mirë cfare mrekullie eshte Canon,
Klasifikohet si 1er Grand Cru Classé (B).

Chateau Canon shkon më së miri me të gjitha llojet e pjatave klasike të mishit, viçit, mishit të derrit, qengjit, rosave, pule të pjekur.
Si dhe sigurisht me peshkun,pastat,djathrat
Me pak fjale me cdo gje 😀

 
Categories: , Tag: Product ID: 2069

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Château Canon Premier Grand Cru Classé – Saint-Emilion 2013”

Your email address will not be published. Required fields are marked *