Chateau Grand Mayne, Saint-Emilion 2014

Emri i Chateau Grand Mayne duhet të merret fjalë për fjalë. Mayne vjen nga fjala “manor”, që dikur do të thoshte një shtëpi me cilësi, e shoqëruar nga një parcelë e madhe toke.
Në këtë rast, emri përshkruan në mënyrë të përkryer pasurinë e  Grand Mayne. 

është mire te pihetme të paktën 5-8 vjet të moshës në shishe.
Vreshtat e reja mund të dekantohen për 1-2 orë. Kjo lejon që vera të zbutet dhe të hapë parfumin e saj.

75% Merlot, 15% Cabernet Franc and 10%

Super vere nga Saint Emilion!!

Categories: , Tag: Product ID: 2128

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chateau Grand Mayne, Saint-Emilion 2014”

Your email address will not be published. Required fields are marked *