Château Le Bon Pasteur, Pomerol, 2012

Madheshtorja Le Bon Pasteur

Chateau Le Bon Pasteur ka nevojë për të paktën 6-8 vite derisa të jetë gati për tu shijuar. Vreshtat e reja mund të dekantohen për 1-2 orë, ose më shumë. Kjo lejon që vera të zbutet dhe të hapë parfumin e saj. Vreshtat më të vjetra mund të kenë nevojë për shumë pak dekantim.

Chateau Le Bon Pasteur ofron pijen e saj më të mirë dhe duhet të arrijë pjekurinë kulmore midis moshës 10-25 vjeçare

Chateau Le Bon Pasteur shërbehet më së miri me të gjitha llojet e pjatave klasike të mishit, viçit, mishit të derrit, qengjit, rosës, pulës së pjekur të pjekura në skarë,Sigurisht dhe me ushqim Aziatik 😀

Categories: , Tag: Product ID: 2060

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Château Le Bon Pasteur, Pomerol, 2012”

Your email address will not be published. Required fields are marked *