La Chapelle de La Mission Haut-Brion, Pessac-Leognan 2015

La Chapelle de La Mission Haut-Brion

 Koha e plakjes në fuçi lisi është 18 deri në 22 muaj në 20-25% të drurit të ri. Ajo vjen nga të njëjtat vreshta si Misioni Haut Brion, është rritur në të njëjtën mënyrë dhe me po aq kujdes. Në fakt është një model i zvogëluar i kësaj të fundit,ka të njëjtat aroma. Duke filluar nga vintage, 2006, përzierja La Chapelle de La Mission Haut-Brion ka përfituar nga rrushi i prodhuar në parcelat e vjetra të Château La Tour Haut-Brion.

Në Tasting, La Chapelle de La Mission Haut-Brion është një verë kënaqësie, e cila do të sharmojë të gjitha shqisat, që në moshë të re.

2015 qe ne disponojm eshte nje mrekulli e vertet!

Categories: , Tag: Product ID: 2289

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “La Chapelle de La Mission Haut-Brion, Pessac-Leognan 2015”

Your email address will not be published. Required fields are marked *