Château de Gironville 2012

L3,000.00

Chateau de Gironville është zakonisht më e mirë me të paktën 3-6 vjet të moshës së shisheve. Sigurisht që mund të ndryshojë pak, në varësi të karakterit të cilësisë së mirë.  de Gironville eshte perfekte dhe duhet të arrijë moshën e pjekurisë midis moshës 4-10 vjeç per nje cilesi  super te mire
 mund të dekantohet për një mesatare prej 1 ore ose më shumë. Kjo lejon që vera të zbutet dhe të hapë parfumin e saj. Vreshtat më të vjetra mund të kenë nevojë për shumë pak dekantim..
Vera e Chateau de Gironville shërbehet më së miri me të gjitha llojet e pjatave klasike të mishit, viçit, mishit të derrit, viçit, qengjit, rosës, lojës, pulës së pjekur, pjekjeve, pjekjeve dhe pjekjeve në skarë.
Delivery Date:
Categories: , Tag: Product ID: 1663

Additional information

Variants

Bianco

Size

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Château de Gironville 2012”

Your email address will not be published. Required fields are marked *