Chablis Grand Cru “Les Clos” Burgundy 2020

 

Albert Bichot nje prej Domaine me te mire te Burgonjes

Chablis Nga Albert Bichot Vjen Eksluzive per Grand Cru Classe!

“Les Clos” është më i madhi nga vreshtat Chablis Grand Cru për sa i përket sipërfaqes. Arbert Bichot zoteron dy vreshta, me një total prej gati 4 hektarësh. Keto vreshta ne Burgundy jane mbretëria e rrushit Chardonnay, Les Clos nga Albert Bichot eshte nje prej etiketave elite persa i perket vererave Chablis!

Tasting Grand Cru Classes

Dallimet midis dy parcelave te Albert Bichot mund të zbulohen gjatë gjithë përvojës së shijimit. Hunda kombinon me mjeshtëri notat e luleve, bajames dhe lajthisë . Qiellza është plot trup dhe e strukturuar me aciditet të këndshëm. EKSELENTE!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chablis Grand Cru “Les Clos” Burgundy 2020”

Your email address will not be published. Required fields are marked *