Château Belle-Vue (Haut-Médoc) 2015

L3,300.00

Epoka moderne për Chateau Belle-Vue fillon kur pasuria u ble nga Vincent Mulliez në 2004. Vincent Mulliez, i cili fitoi pasurinë e tij ndërsa punonte në investimet e JP Morgan në Londër, bëri përmirësime të konsiderueshme në pasuri dhe verërat e saj para vdekjes së tij të parakohshme në mosha 44 vjeç në 2010. Chateau Belle-Vue ka prodhuar verëra më të mira dhe më të mira në vjelje pas vjeljes.

 

Me një ngjyrë të thellë, të pasur,  kakao, tanin të butë dhe dhe aroma te pjekura, gjithashtu shijoni qershi të zeza, kumbulla, te tymosura kremoze.E ekilibruar mire eshte nje prej viteve me te mira dhe me te vlersuara te Belle-VUE.  Vera është bërë nga një përzierje prej 45% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot dhe 15% Petit Verdot, duke arritur 13.5% alkool.

94 pike

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Château Belle-Vue (Haut-Médoc) 2015”

Your email address will not be published. Required fields are marked *