Château Citran,Haut-Médoc 2015

L3,500.00

Chateau Citran është një nga pronat më të vjetra të Bordeaux në Medoc me një histori që shkon mbrapa në shekullin e 13-të. Epoka moderne për Chateau Citran fillon me blerjen e pasurive nga familja Miailhe në 1945. Familja Miailhe kanë qenë pronarë të disa vreshtave të ndryshme në Bregun e Majtë ndër vite përfshirë Chateau Palmer, Chateau Pichon Lalande dhe Chateau Coufran.

Vreshti i Chateau Citran është mbjellë në 58% Cabernet Sauvignon dhe 42% Merlot, Chateau Citran arrin moshën e pjekurisë midis moshës 6-14 vjeçare!

Viti 2015 qe ne disponojme eshte nje vit perfekt dhe eshte koha e duhur per t’u pire. Kjo eshte vertet nje vere qe sduhet lene pa u provuar, thjeshte perfekte, si nga cmimi ashtu dhe nga cilesia.

 

Out of stock

Categories: , Tag: Product ID: 2080

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Château Citran,Haut-Médoc 2015”

Your email address will not be published. Required fields are marked *