Château Clos du Marquis, Saint Julien 2014

Le Clos du Marquis u krijua në 1902 dhe sot e kësaj dite cilësia e verës së prodhuar është e perfekte, vera është më fleksibile dhe më e arritshme se “Léoville Las Cases”, por mbase pak më e thellë.

Le Clos du Marquis shpesh shihet si vera e dytë e Las Cases kur në fakt, kjo është një verë e parë që është në nivelin e një  Grands Crus.

Clos du Marquiseshte vere shume miqesore dhe mund te shoqerohet me cdo gje..

Thjesht Perfekte!!

Categories: , Tag: Product ID: 2099

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Château Clos du Marquis, Saint Julien 2014”

Your email address will not be published. Required fields are marked *