Château Cos Labory,Saint Estephe 2011

L3,700.00

Ashtu si vilat e tjera të verës Bordeaux në emërimin Shën Estephe, Chateau Cos Labory merr pjesën e parë të emrit të tyre nga kodra e famshme e COS. Ka histori në Cos Labory.

Vera Bordeaux po prodhohej në Cos Labory në fund të 1700 kur pronari në atë kohë, Pierre Gaston vdiq. Në ato ditë, pasuria ishte e njohur si Cos Gaston, e cila mori pjesën e dytë të emrit të tyre nga familja Gaston.

 Chateau Cos labory mund të shijohet herët. Sidoqoftë, vera është shpesh më e mirë me të paktën disa vjet rrije ne shishe.
 Zakonisht shijohet më së miri në 10-18 vitet e para të jetës. Vreshtat e reja mund të dekantohen për 1-2 orë. Kjo lejon që vera të zbutet dhe të hapë parfumin e saj. Vreshtat më të vjetra mund të kenë nevojë për shumë pak dekantim..

 

Out of stock

Categories: , Tag: Product ID: 2105

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Château Cos Labory,Saint Estephe 2011”

Your email address will not be published. Required fields are marked *