Chateau Haut Brisson, Saint. Emilion 2016

L4,900.00

Chateau Haut Brisson, ishte vendosur vetëm në sektorin Vignonet të Saint Emilion, jo larg Chateau Monbousquet dhe Chateau Teyssier pasi pasuria u ble në 1997 nga Peter Kwok.

Vreshtat 17.94 hektarë të Haut Brisson janë mbjellë në 65% Merlot, 25% Cabernet Franc dhe 10% Cabernet Sauvignon. Terroir është toka zhavorr dhe rërë. Rrushi është afër moshës 30 vjeçare.

Chateau Haut Brisson mund të shijohet në anën e re me dekantim. Vreshtat e reja mund të dekantohen për një mesatare prej 1-2 orësh. Kjo lejon që vera të zbutet dhe të hapë parfumin e saj.

 

Categories: , Tag: Product ID: 2307

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chateau Haut Brisson, Saint. Emilion 2016”

Your email address will not be published. Required fields are marked *