Château la Fleur Pourret 2012

L6,500.00

Kjo Château është në pronësi të pronarëve të Château Figeac.
Ndodhet në 4.5 hektarë shumë afër qytetit mesjetar të Saint-ilmilion.
Kjo vere ka njestrukturë të shkëlqyeshme dhe tanin të hollë,
viti 2012 qe ne disponojm aktualisht tregon shumë mirë nëse dekantohet 30 minuta para se të shërbeni.
E përkryer per tu sherbyer me një shpatull të qengjit te bere ngadale ne furre
ose mishin e viçit.
Na besoni ky vit eshte perfect nga familja e Chateau Figeac
Delivery Date:
Categories: , Tag: Product ID: 1651

Additional information

Size
Variants

Rosso

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Château la Fleur Pourret 2012”

Your email address will not be published. Required fields are marked *