Château l’Eden, Médoc 2016

L2,500.00

Château l’Eden 2016 Médoc Kjo verë e strukturuar mirë nga një vresht 19-hektarë, vreshtat ka tanina të pasura dhe fruta të zeza të guximshme që shkëlqejnë përmes strukturës.
Ka kornizën dhe dendësinë për të qenë në moshë të duhur dhe duhet të jetë gati që nga viti 2022.
Cmimi dhe cilesia jane perfekte!!

Categories: , Tag: Product ID: 2146

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Château l’Eden, Médoc 2016”

Your email address will not be published. Required fields are marked *