Chateau Phelan Segur, Saint-Estephe 2011

Phélan Ségur kjo vere e mrekullushme e Saint-Estèphe ku pushteti mbizotëron. Klasikja Phelan Segur!!
Château Phélan Ségur ka krijuar identitetin e tij bazuar në elegancën dhe finesën. Me një përmbajtje të caktuar dhe saktësi të madhe, ajo zbulon pastërtinë e frutave, saktësinë e strukturës së saj, butësinë e butë të taninave të saj, të gjitha me një freski natyrore. Pas plakjes së gjatë, ajo zbulon një tufë lulesh të një kompleksiteti të rrallë, lisin e integruar në mënyrë harmonike.
Ky ekuilibër delikate dhe autentike krijon një emocion intensiv.
Château Phélan Ségur është e njohur për potencialin e saj në moshë gjatë disa dekadave. Një cilësisë së mirë e vjetër hap horizonte të reja aromatike me një

Chateau Phelan Segur zakonisht shijohet më së miri midis 10-20 viteve
Verat e reja mund të dekantohen për 1-2 orë.

Super Vere nga Saint-Estephe !!!

Rezultati i uebit me lidhjet e sajteve


Google Translate

translate.google.com
Google’s free service instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages.

Ju e keni vizituar këtë faqe shumë herë. Vizita e fundit: 20-05-15

Translate Community

Teach Google Translate how to speak your language better. It’s …

Save your translation history

How to save your translation history. Sign in to Google …

About Google Translate

Languages – Expand your audience – Contribute –

View & control activity in your …

My Activity is a central place to view and manage activity like …

Languages

Google Translate helps you to understand and communicate in …

Rezultate nga uebi


DeepL Translator

www.deepl.com
Use the free DeepL Translator to translate your texts with the best machine translation available, powered by DeepL’s world-leading neural network technology.

Google Translate – Apps on Google Play

play.google.com › store › apps › details
Text translation: Translate between 103 languages by typing • Tap to Translate: Copy text in any app and tap the Google Translate icon to translate (all …

Translate.com: Free Online Translator

www.translate.com
Use translate.com to translate words, phrases and texts between 90+ language pairs. You may make use of our dictionary with examples and get pronunciation …

TRANSLATE in English, Spanish, French and more with …

dictionary.cambridge.org › translate
Translations. Check your understanding of English words with definitions in your own language using Cambridge’s corpus-informed translation dictionaries and …

Videot

1:23
Introducing Tap to
Translate
Google
YouTube – 11 maj 2016
2:25
Inside Google
Translate
Google
YouTube – 10 korr 2010
14:04
Bilingual People Vs.
Google Translate
REACT
YouTube – 18 sht 2019
1:41
Google Translate
vs. “La Bamba”
Google
YouTube – 29 korr 2015
13:11
Bilingual People Vs.
Google Translate
(Spanish Edition)
REACT
YouTube – 5 shk 2020
1:43
Introducing Google
Translate for
Animals
Google UK
YouTube – 31 mar 2010
2:59
Google Translate
App Works Like
Magic
Rich DeMuro
YouTube – 11 shk 2015
5:31
Google Translate
2018: Instant
Interpreter!
dottotech
YouTube – 15 tet 2018
4:02
Google Translate
Songs with Anne
Hathaway
The Tonight Show Starring…
YouTube – 18 pri 2017
5:04
Google Translate
Songs with Halsey
The Tonight Show Starring…
YouTube – 23 jan 2020

Categories: , Tag: Product ID: 2175

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chateau Phelan Segur, Saint-Estephe 2011”

Your email address will not be published. Required fields are marked *