Chevalier de Lascombes,Margaux 2015

Chevalier de LasCombes

vera e dyte e Chateau Lascombes nje tjeter vere perfekte nga zona e Margaux

Korrja është manuale dhe kryhet në arka 10 kg me renditje të dyfishtë.

Pas korrjes vera qendron ne dru termorregullues për 30 deri në 40 ditë.

Kjo vere ka nje  përzierje me një përqindje më të lartë të Merlot se ajo e verës së pare, vera qendron per  12-muaj  në fuçi lisi.

Vera është e frutshme dhe e pranueshme ne shijim. Mund të pihet pas 5 vjetësh dhe eshte perfekte sidomos viti 2015 qe disponojm ne prane vinotekes tone ..

 

Cheers!!

Categories: , Tag: Product ID: 2078

Description

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chevalier de Lascombes,Margaux 2015”

Your email address will not be published. Required fields are marked *