Clos Lunelles Côtes de Castillon 2016

L5,500.00

Kjo verë u prodhua nga ekipi i verës së Château Pavie në Saint-Émilion.

Me shtresat e taninës, si dhe frutat e zeza të pjekura, është i përqendruar dhe shumë i pasur. Me fuqinë dhe intensitetin e saj mund të plaket per disa vite. Gjithesi mund ta pini këtë verë të mrekullueshme qe vjen per here te pare ne Shqiperi nga Grand Cru Classes me nji vit bomb 2016, Nje nga verat tota te preferuara!

Categories: , Tag: Product ID: 2513

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clos Lunelles Côtes de Castillon 2016”

Your email address will not be published. Required fields are marked *