Couhins la Gravette Pessac Leognan 2015

L3,000.00

Chateau Couhins mund të shijohet edhe kur eshte shume e re.
Vreshtat e reja mund të dekantohen për një mesatare prej 1 ore.
Kjo lejon që vera të zbutet dhe të hapë parfumin e saj.
Chateau Couhins është zakonisht më e mirë per të paktën 3-6 vjet në shishe.
Sigurisht që mund të ndryshojë pak, në varësi të karakterit të cilësisë së mirë.
do ishte perfekt kur te arrijë moshën e pjekurisë midis moshës 6-12 vjeç.

Shërbehet më së miri me të gjitha llojet e pjatave klasike të mishit, viçit, mishit të derrit, qengjit, pates, pulës së pjekur.

Delivery Date:
Categories: , Tag: Product ID: 375

Additional information

Size
Variants

White

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Couhins la Gravette Pessac Leognan 2015”

Your email address will not be published. Required fields are marked *