Fugue de Nenin Pomerol 2015

Fugue de Nenin 2015 është një verë tipike Pomerol. I përbërë nga 88% Merlot është një shishe shumë e bukur, veçanërisht duke pasur parasysh se është vetëm vera e dytë e Chateau!

Ekipet e Nénin kanë arritur të prodhojnë një verë të shkëlqyeshme. Vera dominohet nga mjedrat e kuq dhe të zi, rrush pa fara dhe qershi. Taninet janë akoma të forta, por ekuilibri midis frutave dhe drurit mund ta pini këtë vere tani. Ju gjithashtu mund ta mbani disa vjet .

Kjo verë e dytë nga Château Nénin në Pomerol i përket Domaines Delon i cili gjithashtu zotëron Châteaux Léoville Rastet Las, Clos du Marquis dhe Potensac.

Veçanërisht dekantoheni të paktën 2 orë para provës për të lëshuar aromat. Shërbejeni të ftohur rreth 17 °, do të shkojë në mënyrë të përsosur me mishra  dhe djathëra.

Categories: , Tags: , , , , , Product ID: 2509

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fugue de Nenin Pomerol 2015”

Your email address will not be published. Required fields are marked *