Sarget de Gruaud-Larose Saint-Julien 2015

Sarget de Gruaud-Larose 2015 vllai i vogel i madheshtores se Saint Julien Gruaud-Larose vjen me vitin 2015 nje perl e vertet.
Ka një ngjyrë vjollce me intensitet mesatar, e fuqishme me një shpërthim frutash, me shije të shkëlqyeshme dhe tanina shumë të buta.

Rrushi: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot dhe Malbec.
Grand Cru Classes e sjell me nje cmim super per kete cilesi.
Cheers!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sarget de Gruaud-Larose Saint-Julien 2015”

Your email address will not be published. Required fields are marked *