Château CANON LA GAFFELIERE, Saint-Emilon 2014

Château Canon-la-Gaffelière është në pronësi të Comte von Neipperg.
E vendosur në qendër të Saint Emilion,
Ajo eshte nji nga verat me te njohura ne Bordo, 19.5 hektarë vreshta të Canon-la-Gaffelière (Merlot 55%, Cabernet Franc 40%, Cabernet Sauvignon 5%) shtrihen  në sipërfaqe relativisht të rrafshëta, ranore me rërë dhe nëntokë ranore-argjile. vera qendron 18 muaj në fuçi lisi, 50% të reja.
Eshte e klasifikuar si një Grand Cru Classé.
Vertet nji perle nga Saint Emiloni,Mund te shijohet me cdo lloj mishi dhe peshku


Categories: , Tag: Product ID: 2072

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Château CANON LA GAFFELIERE, Saint-Emilon 2014”

Your email address will not be published. Required fields are marked *