Clos des Jacobins, Saint Emilion 2011

L4,000.00

Clos des Jacobins daton që nga vitet 1700. Por epoka moderne fillon kur u ble në 1964 nga Jean Georges Cordier.

8,5 hektarë të Clos des Jacobins janë mbjellë në 80% Merlot, 18% Cabernet Franc dhe 2% Cabernet Sauvignon.

Cloos des Jacobins shijohet më së miri në 3-15 vitet e para të jetës.
Kjo vere mund të dekantohen për rreth 1 orë ose pak më shumë. Kjo lejon që vera të zbutet dhe të hapë parfumin e saj.

Out of stock

Categories: , Tag: Product ID: 2088

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clos des Jacobins, Saint Emilion 2011”

Your email address will not be published. Required fields are marked *