Chateau Capbern Gasqueton, Saint Estephe, Half Bottle 2006 (375ml)

L2,500.00

Fillimi i epokës së parë të epokës moderne për Chateau Capbern Gasqueton fillon kur vreshtat e Bankës së Majtë u blenë nga Georges Gasqueton në 1894.

Pasuria mori emrin e saj nga dy nga pronarët e saj më të famshëm, familjet Gasqueton dhe Capbern. Familja Gasqueton menaxhoi pasurinë deri në vitin 2012.

Chateau Capbern mund të shijohet herët. Sidoqoftë, vera është shpesh më e mirë me të paktën disa vjet moshë shishe. Sigurisht që mund të ndryshojë pak, në varësi të cilësisë së mirë. Chateau Capbern zakonisht shijohet më së miri në 10-17 vitet e para të jetës.

Vere qe sduhet lene pa provuar!!

Out of stock

Categories: , , Tag: Product ID: 2237

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chateau Capbern Gasqueton, Saint Estephe, Half Bottle 2006 (375ml)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *