Château Capbern,Saint-Estèphe 2015

Chateau Capbern Gasqueton në Bordo ka qenë në pronësi të familjes Gasqueton,
pronarë të 3-të të klasifikuarit  Ch Calon Ségur, për 10 breza.
Eshtë një Cru Bourgeois, e vendosur afër pjesës më të mirë të Saint- Estephe,
Cuditërisht duke pasur parasysh përsosmërinë e Calon Ségur kjo vere vere ka nje sharm dhe strukture të njejte.

Ka nje cmim super duke llogaritur cilesine e saj!!

 

 
Categories: , Tag: Product ID: 2074

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Château Capbern,Saint-Estèphe 2015”

Your email address will not be published. Required fields are marked *