Chateau Branas Grand Poujeaux, Moulis en Médoc, 2014

L4,000.00

Chateau Branas Grand-Poujeaux është një shembull i shkëlqyeshëm i një verë me vlera Bordeaux nga Medoc,
me cilësi dhe personalitet të vërtetë që mund të blihet për çmime shumë te mira,

 

Chateau Branas Grand-Poujeaux eshte perfekte per tu pire ose piku isaj eshte midis moshës 7-15 vjeç
Mund te shijohet me cdo gje, eshte vere shume miqesore

 
Category: Tag: Product ID: 2064

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chateau Branas Grand Poujeaux, Moulis en Médoc, 2014”

Your email address will not be published. Required fields are marked *