Chateau `Cuvee Caroline`Chantegrive Graves Blanc 2017

Chateau Chantegrive nuk është një pronë e vjetër, veçanërisht sipas standardeve të Bordeaux. Chateau Chantegrive u themelua në vitin 1966 nga Henri Leveque.  Duke blerë vreshta dhe parcela në një mori terroresh të vendosura në rajonin e Graves Jugore nga komunat e ndryshme të; Cerons, Illats, Podensac dhe Virelade.

Tasting!

Elegante dhe intensive, aromat e vaniljes, gjalpit të freskët, limonit, bajameve të pjekura  Në shije, sulm ne qellze me shije frutash  ekzotike dhe nenexhik në fund.

Rekomandohet!

Categories: , , Tag: Product ID: 2496

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chateau `Cuvee Caroline`Chantegrive Graves Blanc 2017”

Your email address will not be published. Required fields are marked *