Clos de l’oratoire,Saint-Emilion 2014

L4,800.00

Clos de l’Oratoire është nje kantine shume e njohur , ne dallim prej pasurive të shumta të Saint Emilion, historia e pronës nuk daton aq larg . Vreshtat e asaj që ne njohim si Clos de l’Oratoire kanë qenë në përdorim që nga vitet 1800.

Vreshti 10.32 hektar i Clos l’Oratorie është i mbjellë në 90% Merlot, 5% Cabernet Franc dhe 5% Cabernet Sauvignon.

Clos de l’Oratoire arrine kulmin e pjekurisë midis 7-20 vitesh

Shoqerohet më së miri me të gjitha llojet e pjatave klasike të mishit, viçit, mishit të derrit,  qengjit, rosës, dhe pules, gjithashtu me ushqim aziatik, lloje te ndryshme peshqish si dhe kërpudha dhe makarona.

Out of stock

Categories: , Tag: Product ID: 2084

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clos de l’oratoire,Saint-Emilion 2014”

Your email address will not be published. Required fields are marked *