Chateau Desmirail, Margaux 2015

L5,500.00

Chateau Desmirail

Kjo pasuri e Margaux u themelua zyrtarisht në 1661 nga Jean Desmirail, Nje vere mjaft e mire nga Margaux dhe sidomos 2015 qe perkon nji nga vitet me te mira ne Bordeaux

Chateau Desmirail mund të shijohet edhe kur eshte e re. Vreshtat e reja mund të dekantohen për një mesatare prej 1-2 orësh, . Vreshtat më të vjetra mund të kenë nevojë për shumë pak dekantim,
Chateau Desmirail është zakonisht më e mirë me të paktën 7-9 vjet e vjeter. Pjekuria e kesaj vere eshte midis 10-20 viteve,
shërbehet më së miri në 15.5 gradë Celsius, 60 gradë


Chateau Desmirail shërbehet më së miri me të gjitha llojet e ushqimeve.

Out of stock

Categories: , Tag: Product ID: 2115

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chateau Desmirail, Margaux 2015”

Your email address will not be published. Required fields are marked *