Domaine de Fontbonau, Côtes du Rhône 2015

L4,100.00

Ky domaine është një perlë në luginën e Rhône.
Ndodhet në Drome afër Montbrison-sur-Lez.
Këtu natyra është rrahur nga erërat e ftohta nga Alpet, rreth 350 metra mbi nivelin e detit.
Cilësia e verërave dhe freskia e tyre është e garantuar pjesërisht nga amplituda e madhe termike e rajonit. Një tokë prej guri gëlqeror dhe pozicioni i fushës në rrëzë të Lance që arrin kulmin në 1338 metra mbi nivelin e detit lejon që bodrumet të furnizohen me ujë deri në vjeshtë.

Nje vere vertet e mrekullueshme ( Cmimi Super )

 

Category: Tags: , , , , Product ID: 2196

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Domaine de Fontbonau, Côtes du Rhône 2015”

Your email address will not be published. Required fields are marked *